Vluchten van Peking naar Jiangsu

Vluchtaanbiedingen van Peking naar Jiangsu

Zoek je goedkope tickets van Peking naar Jiangsu, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Peking naar Jiangsu

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden173 €, Wuxi
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 56 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekPeking Capital
Populairste luchtvaartmaatschappijenAir China

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Peking naar Jiangsu die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 173 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Jiangsu van 545 €.
De goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Huai'an Lianshui te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Nanking / Nanjing te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Changzhou te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Wuxi te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Peking naar Jiangsu op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 5 juni 2024.
Luchthaven Peking Capital en luchthavenBeijing Daxing bieden rechtstreekse vluchten naar Jiangsu.
Als je vliegt vanaf Peking, is de goedkoopste stad in Jiangsu om naartoe te vliegen Wuxi. De goedkoopste luchthaven van Wuxi is op dit moment Wuxi.
De gemiddelde vluchttijd tussen Peking en Jiangsu is 1 uur en 56 minuten.