Vluchten van Kopenhagen naar New York

Vluchtaanbiedingen van Kopenhagen naar New York

Zoek je goedkope tickets van Kopenhagen naar New York, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Kopenhagen naar New York

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden241 €, New York City
Goedkoopste maand om te vliegennovember
Gemiddelde vliegtijd8 uur 47 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekKopenhagen
Populairste luchtvaartmaatschappijenScandinavian Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Kopenhagen naar New York die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 241 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor New York van 453 €.
De goedkoopste maand om van Kopenhagen naar luchthaven Buffalo Niagara te vliegen is meestal augustus. De goedkoopste maand om van Kopenhagen naar luchthaven Stewart International te vliegen is meestal november. De goedkoopste maand om van Kopenhagen naar luchthaven Rochester te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Kopenhagen naar luchthaven Albany te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Kopenhagen naar New York op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 22 november 2024.
Luchthaven Kopenhagen biedt rechtstreekse vluchten naar New York.
Als je vliegt vanaf Kopenhagen, is de goedkoopste stad in New York om naartoe te vliegen New York City. De goedkoopste luchthaven van New York City is op dit moment Stewart International.