Vluchten van Kuala Lumpur naar Fujian

Vluchtaanbiedingen van Kuala Lumpur naar Fujian

Zoek je goedkope tickets van Kuala Lumpur naar Fujian, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Kuala Lumpur naar Fujian

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden119 €, Jinjiang
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd4 uur 30 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekKuala Lumpur Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenXiamen Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Kuala Lumpur naar Fujian die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 119 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Fujian van 279 €.
De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Fuzhou te vliegen is meestal december. De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Xiamen te vliegen is meestal november. De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Shaxian te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Jinjiang te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Kuala Lumpur naar Fujian op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 30 juli 2024.
Luchthaven Kuala Lumpur Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Fujian.
Als je vliegt vanaf Kuala Lumpur, is de goedkoopste stad in Fujian om naartoe te vliegen Jinjiang. De goedkoopste luchthaven van Jinjiang is op dit moment Jinjiang.
De gemiddelde vluchttijd tussen Kuala Lumpur en Fujian is 4 uur en 30 minuten.