Vluchten van Nice naar Corsica

Vluchtaanbiedingen van Nice naar Corsica

Zoek je goedkope tickets van Nice naar Corsica, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Nice naar Corsica

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden130 €, Ajaccio
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd49 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekNice
Populairste luchtvaartmaatschappijenAir France

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Nice naar Corsica die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 130 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Corsica van 196 €.
De goedkoopste maand om van Nice naar luchthaven Calvi te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Nice naar luchthaven Figari Sud Corse te vliegen is meestal september. De goedkoopste maand om van Nice naar luchthaven Ajaccio te vliegen is meestal september. En de goedkoopste maand om van Nice naar luchthaven Bastia te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Nice naar Corsica op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 24 september 2024.
Luchthaven Nice biedt rechtstreekse vluchten naar Corsica.
Als je vliegt vanaf Nice, is de goedkoopste stad in Corsica om naartoe te vliegen Ajaccio. De goedkoopste luchthaven van Ajaccio is op dit moment Ajaccio.
De gemiddelde vluchttijd tussen Nice en Corsica is 48 minuten.