Diu

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Shivam Hotel, vrundavan farm en Hotel Shivam Diu drie van de beste goedkope hotels in Diu. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Diu zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Diu

vanaf € 27

Wat zeggen reizigers over Diu?

9,8
Fans van de buitensport
8,8
Rugzaktoeristen
7,6
Groene Reizigers
6,3
Fans van geschiedenis
6,2
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (8)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
30-11-15

Net als de meeste van de staat Gujarat (dacht dat het technisch gezien een kleine aparte grondgebied van de Unie), Diu is vrij ver van de radar voor buitenlandse toeristen in India. Een eenmalige Portugese garnizoensstad en de handel in de haven, het is een slaperig plaats, waarvan de koloniale geschiedenis toont vooral in het eten en de pastel architectuur van de prachtige oude binnenstad. Afgezien van de esthetische en historische overwegingen, Diu is waar Gujaratis verstikt door het verbod op alcohol in hun land van herkomst komen te zuipen en hangen op het strand (als Territory Unie, alcohol is toegestaan ​​in Diu). En terwijl de stranden hier zijn niet de meest verbazingwekkende zie je in India, het is ook een plek aangenaam buiten de toeristische loopband, en een geweldige plek om een ​​scooter te huren en te verkennen.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
19-03-15

Diu is een van mijn favoriete plekken in India. Het is populair bij indianen, met name uit het naburige Gujarat, maar weinig buitenlandse reizigers maken het hier. Indiërs komen vooral hier voor de alcohol en de stranden, maar buitenlanders zal deze voormalige Portugese kolonie interessant om zijn fort, architectuur, netheid, culturele make-up, vogels kijken, scooter-riding, autovrije straten, en nog veel meer.

Arnab Majumdar
Arnab MajumdarVadodara
18-10-13

Strand, bier en vrienden ...

Kara Krishna
Kara KrishnaLonden
06-01-17

mini goa in de deelstaat Gujarat

Plan een reis naar India