Tokio

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Keio Plaza Hotel Tokyo Premier Grand, Park Hyatt Tokyo en Hyatt Regency Tokyo drie van de beste goedkope hotels in Tokio. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tokio zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tokio?

9,8
Fijnproevers
9,2
Avontuurlijke Reizigers
9,2
Hipsters
8,7
Fans van geschiedenis
8,6
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (505)
Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
27-03-17

Een stad die beroemd is om haar uniciteit, waar de moderenizastion voldoet aan de sterke tradities harmonieus. Ik hou van alles over deze wereldstad, maar haar hectische leven.

Kat
KatHouston
17-05-17

Echt bruisende hoofdstad van Japan. Een plek voor zowel ultramodern en tradities. De wereld voedsel hoofdstad.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
27-03-17

Tokio is een interessante stad. Enkele van de meest heerlijke gerechten in de wereld, keizerlijke paleizen en tempels, anime cultuur, snelle tempo van het leven in de stad, en de natuur zijn allemaal gemengd. Voor reizigers, is het handig te wijten aan het hoge functioneren metro-systeem. Zeker moet je meer dan 5 dagen om grondig te genieten van de stad.

London Lees
London LeesLonden
27-03-17

Zintuiglijke overbelasting. Super eten, mode en popcultuur. Probeer een lokale om u te helpen navigeren door de topposities te vinden.

Plan een reis naar Japan