Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Tokyo Haneda airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Tokyo Haneda

Auto huren Tokyo Haneda

Als u een auto wilt huren op Tokyo Haneda Airport, bijvoorbeeld omdat u een rondreis door Japan gaat maken, dan kunt u het beste vooraf uw huurauto reserveren via Skyscanner. Hier kunt u lezen wat u kunt verwachten als u een huurauto reserveert op Tokyo Haneda, naar en in Tokio gaat rijden en uw huurauto weer inlevert op de luchthaven.

Autoverhuurbedrijven op Tokyo Haneda

Tokyo Haneda Airport, ook vaak Tokyo International Airport of Haneda Airport genoemd, is naast Tokyo Narita Airport de belangrijkste luchthaven van Tokio en wordt met name gebruikt voor binnenlandse vluchten (al worden er sinds 2010 ook steeds meer internationale vluchten afgehandeld). Op Tokyo Haneda Airport bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Europcar, Hertz, Nissan Rent a Car en Times Car Rental. Alle autoverhuurbedrijven op Tokyo Haneda hebben een balie in de aankomsthal van alle terminals, waar u direct heen kunt lopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al voor u klaarstaat op de parkeerplaats nabij de terminal.

Tankstations in de omgeving van Tokyo Haneda Airport

Bij veel autoverhuurbedrijven op Haneda Airport dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren, het is dus raadzaam om te weten waar de nabijgelegen tankstations zich bevinden. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich op Metropolitan Expressway No.1, op de kruising met route 318. Ook op andere toegangswegen naar de luchthaven zijn diverse tankstations te vinden, bijvoorbeeld langs route 319 nabij het Omori Red Cross Hospital, in de buurt van Route 1 bij metrostation Ebaramachi en op Route 1 bij metrostation Togoshiginza.

Met de huurauto naar Tokio rijden

Indien u met uw huurauto direct vanaf Tokyo Haneda Airport naar het centrum van de stad gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt Wangan Road op te rijden. Na ongeveer een kwartier neemt u de afslag naar Metropolitan Expressway No.1 en blijft deze weg volgen tot u de afslag naar de Inner Circular Route ziet. Hier gaat u linksaf, waarna u de afslag naar uw eindbestemming in het centrum van Tokio kunt kiezen. Zonder files en opstoppingen (die op deze route overigens wel vaak voorkomen) duurt de autorit van Tokyo Haneda Airport naar het centrum van Tokio een klein half uurtje.

Tokio

Tokio is de hoofdstad van Japan en een indrukwekkende wereldstad van formaat die barst van de bezienswaardigheden, waaronder het Keizerlijk Paleis, de Regenboogbrug, het prachtige Yoyogi park, het Meiji-heiligdom en de tuinen van Shinjuku Gyoen. Wilt u meer te weten komen over deze miljoenenstad in het verre oosten, lees dan welke bezienswaardigheden in Tokio u allemaal niet mag missen en welke hotels in Tokio daar in de buurt liggen.
In de binnenstad van Tokio is het verkeer altijd enigszins hectisch, het vergt daarom soms nogal wat stuurmanskunst en geduld om met uw huurauto door het centrum van de stad te rijden. Een parkeerplaats op de openbare weg vinden is vrijwel onmogelijk in het centrum van Tokio, daarom kunt u uw huurauto het beste in een parkeergarage neerzetten als u bezienswaardigheden in de stad gaat bezoeken. Bent u van plan om ook in Tokio te gaan overnachten, boek dan een hotel dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dan bent u meteen verlost van uw parkeerprobleem.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.