Vluchten van Chengdu naar Yunnan

Vluchtaanbiedingen van Chengdu naar Yunnan

Zoek je goedkope tickets van Chengdu naar Yunnan, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Chengdu naar Yunnan

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden93 €, Kunming
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 40 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekChengdu Tianfu International
Populairste luchtvaartmaatschappijenSichuan Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Chengdu naar Yunnan die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 93 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Yunnan van 349 €.
De goedkoopste maand om van Chengdu naar luchthaven Dehong Mangshi te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Chengdu naar luchthaven Diqing te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Chengdu naar luchthaven Xishuangbanna Gasa te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Chengdu naar luchthaven Zhaotong te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Chengdu naar Yunnan op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 5 juni 2024.
Luchthaven Chengdu Tianfu International en luchthavenChengdu Shuangliu International bieden rechtstreekse vluchten naar Yunnan.
Als je vliegt vanaf Chengdu, is de goedkoopste stad in Yunnan om naartoe te vliegen Kunming. De goedkoopste luchthaven van Kunming is op dit moment Kunming.
De gemiddelde vluchttijd tussen Chengdu en Yunnan is 1 uur en 40 minuten.
Populairste vluchten