Vluchten van Kopenhagen naar Kitaa

Vluchtaanbiedingen van Kopenhagen naar Kitaa

Zoek je goedkope tickets van Kopenhagen naar Kitaa, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Kopenhagen naar Kitaa

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden656 €, Nuuk
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd4 uur 49 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekKopenhagen
Populairste luchtvaartmaatschappijenAir Greenland

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Kopenhagen naar Kitaa die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 656 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Kitaa van 1.222 €.
De goedkoopste maand om van Kopenhagen naar luchthaven Aasiaat te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Kopenhagen naar luchthaven Ilulissat te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Kopenhagen naar luchthaven Narsarsuaq te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Kopenhagen naar luchthaven Kangerlussuaq te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Kopenhagen naar Kitaa op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 10 juni 2024.
Luchthaven Kopenhagen biedt rechtstreekse vluchten naar Kitaa.
Als je vliegt vanaf Kopenhagen, is de goedkoopste stad in Kitaa om naartoe te vliegen Nuuk. De goedkoopste luchthaven van Nuuk is op dit moment Nuuk.
De gemiddelde vluchttijd tussen Kopenhagen en Kitaa is 4 uur en 49 minuten.