Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Birmingham airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Birmingham

Wie voor een vakantie of zakenreis naar Birmingham gaat vliegen heeft de mogelijkheid om een auto te huren op Birmingham Airport. Lees hier hoe u heel eenvoudig via Skyscanner een auto kunt reserveren op het vliegveld van Birmingham en wat u kunt verwachten als u met uw huurauto naar en in Birmingham gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Birmingham

De luchthaven van Birmingham, ook wel Birmingham Airport of Birmingham International Airport genoemd, bevindt zich ca. 10 kilometer ten oosten van het centrum van Birmingham, nabij het dorpje Bickenhill. Op het vliegveld van Birmingham zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Budget, Easirent, Enterprise, Europcar, Firefly, Green Motion, Hertz, InterRent, Keddy en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de terminal van de luchthaven, u hoeft dus niet ver te lopen nadat u door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat de verhuurovereenkomst in orde is gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al buiten op de parkeerplaats voor u klaar staat. Vanaf het luchthaventerrein bent u binnen enkele minuten op de A45, die rechtstreeks naar Birmingham leidt.

Tankstations in de omgeving van Birmingham Airport

De kans is groot dat u uw huurauto na uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren. Gaat u vanuit Birmingham naar de luchthaven rijden, dan kunt u het beste tanken bij het BP tankstation langs de A45, bij de afslag Whirlwind. Komt u vanuit oostelijke richting of Coventry naar het vliegveld gereden dan kunt u het beste tanken bij het Esso tankstation dat eveneens langs de A45 te vinden is, vlak voor de afslag naar de luchthaven. Daarnaast kunt u ook tanken op de M6 of M42, afhankelijk van waar u vandaan komt.

Met de huurauto naar Birmingham rijden

Als u met uw huurauto naar Birmingham gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de A45 op te rijden en de borden richting Birmingham te volgen. Na ongeveer een kwartier neemt u de afslag Watery Lane Middleway / A4540, waarna u op een grote rotonde uitkomt waar u linksaf slaat en de Aston Express Way / A38 oprijdt. Indien u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in het centrum van Birmingham terecht. De autorit van Birmingham Airport naar het centrum van de stad duurt meestal ongeveer een half uur. Tijdens de spits kunt u er ook voor kiezen om via de M6 naar het centrum van Birmingham te rijden, maar dit is wel een kleine omweg.

Birmingham

Birmingham is na Londen de grootste stad van Engeland en zowel op het gebied van kunst, cultuur als wetenschap toonaangevend voor het land. Wilt u weten wat u allemaal in deze bruisende Engelse stad kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Birmingham u zeker niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner bekijken in welke hotels in Birmingham u allemaal kunt overnachten.

Overal in het centrum van Birmingham geldt betaald parkeren. Daarnaast kunt u uw huurauto parkeren in een van de vele parkeergarages die zich in en rondom de stad bevinden. Bent u van plan om in het centrum van de stad te overnachten dan kunt u het beste een hotel uitkiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.