Chía

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Refugio Cadata, Hermosa Casa Chia en Aeroenlace drie van de beste goedkope hotels in Chía. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Chía zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Chía?

Beoordelingen van leden (3)
Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
06-01-17

Chia is een voorstad van Bogotá. Er is niet veel te doen, maar een stelletje residency. Behalve wanneer het donker wordt, dan is de Chia verandert. Chia is waar de lokale bevolking voor het nachtleven. Als je echt wilt dansen de hele nacht weg, bezoek een aantal van de plaatsen in Chia.

Briana
BrianaNew York City
14-11-16

North of Bogotá is the non-touristy suburb of Chia, where many residents live and commute into the city. Take a walk into the town square and pass the shops.

Kenshin San
Kenshin SanBogota
06-01-17

ANDREWS Y YO ! 2013 Padre de la Ortodoncia Contemporánea !

Plan een reis naar Colombia