Marmaris

17 jan. 2019 - 18 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Marbella Hotel, Cettia Beach Resort en Grand Cettia Hotel drie van de beste goedkope hotels in Marmaris. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Marmaris zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Marmaris?

9,8
Studenten
9,1
Fans van het nachtleven
7,1
Hipsters
5,5
Reizende Gezinnen
5,5
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (63)
Manu Moerman
Manu Moerman
06-01-17

echt de max

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
06-01-17

Groot, onbezonnen en zeer commercieel. Overspoeld door Europese pakket vakantiegangers, en heel weinig culturele of historische bezienswaardigheden in de omgeving. Veel betere opties beschikbaar.

Jimmy Nadēr
Jimmy NadērBeiroet
09-07-13

Marmaris is deze longitudinale kustweg, vol met hotels, restaurants en cafés, waar toeristen strut of fietsen. Het heeft een ongelooflijk zonnig weer in de zomer met zee zo kalm als olie. Mooie winkelstraat moet worden vermeld. dus als u op zoek bent naar slechts een ontspannen week ver van de cultuur en de stad drukte, kon Marmaris uw bestemming.

Paulina & Robert
Paulina & RobertStockholm
06-01-17

Een mooi voorbeeld van wat de Turkse Rivièra te bieden heeft. Marmaris heeft een lange en prachtige jachthaven promenade, omzoomd met talloze restaurants, elk meer aantrekkelijk dan de ander; het zou maanden duren om ze allemaal te proberen, maar gewoon een avondwandeling hier is magisch. De straten haven een zeer geanimeerde nachtleven, waar muziek en tequila zijn alomtegenwoordig. Bekend om toeristen te trekken, de oude bazaar is ok, maar helaas slechts een bleke afspiegeling van de Grand Bazaar in Istanbul, maar de zijstraten en een wandeling naar het kasteel zijn zeer de moeite waard. Moskeeën, een amfitheater, stranden en hotels, zeilen en duiken faciliteiten, Marmaris is al met al een leuke vakantie bestemming, maar in juli en augustus dient te worden vermeden als u gevoelig voor de hitte zijn; temperaturen regelmatig zweven boven 40 C (104 F).

Plan een reis naar Turkije