Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Bodrum airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Bodrum

Auto huren Bodrum

Gaat u op vakantie naar de zuidwestkust van Turkije en wilt u uw zonnige vakantiebestemming per huurauto gaan ontdekken? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op het vliegveld van Bodrum.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Bodrum

De luchthaven van Bodrum, ook wel Milas–Bodrum Airport genoemd, ligt 36 kilometer ten noorden van Bodrum en 16 kilometer ten zuiden van Milas, en is een belangrijke toegangspoort tot veel vakantiebestemmingen aan de Turkse zuidwestkust. Vanaf het vliegveld van Bodrum zijn talloze badplaatsen, stranden en bezienswaardigheden in het zuidwesten van Turkije snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken. Op het vliegveld van Bodrum zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Circular Car Hire, Enterprise, Europcar, Garenta en Hertz. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver met uw koffers te sjouwen nadat u deze van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Bodrum

Mogelijk heeft u met uw autoverhuurbedrijf afgesproken dat u uw huurauto weer met een volle tank gaat inleveren, bekijk in dat geval vooraf waar u uw huurauto het beste kunt voltanken voordat u hem terugbrengt bij uw autoverhuurbedrijf. Rijdt u vanuit noordelijke richting naar de luchthaven, dan kunt u het beste tanken bij het Shell tankstation op de D330, dat zich vlak voor de afslag naar de luchthaven bevindt. Komt u uit zuidelijke richting (waaronder Bodrum), dan kunt u het beste tanken bij het BP tankstation dat zich eveneens op de D330 bevindt, vlak na de afslag naar het Crystal Green Bay Resort.

Met de huurauto naar Bodrum rijden

Bent u van plan om na aankomst met uw huurauto naar het centrum van Bodrum te gaan rijden dan dient u vanaf het luchthaventerrein de D330 op te rijden, deze leidt rechtstreeks naar de binnenstad van Bodrum. Indien u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt duurt de gehele autorit een kleine drie kwartier. U hoeft onderweg nergens tol te betalen.

Bodrum

Bodrum ligt in het zuidwesten van Turkije aan de Golf van Gökova en is al decennia lang een populaire badplaats. Dit stadje aan de Turkse kust is echter niet alleen geliefd bij zonaanbidders, want het barst tevens van de prachtige historische Griekse overblijfselen, zoals het beroemde Mausoleum van Halicarnassus en het Grieks Theater op de Goktepe heuvel. Houdt u van cultuur en geschiedenis dan komt u dus wel degelijk aan uw trekken in Bodrum! Wilt u weten wat u allemaal in Bodrum kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Bodrum u zeker niet mag missen en welke hotels in Bodrum u zou kunnen boeken.

In Bodrum is het vooral in juli en augustus vaak druk, u zult dan dus rekening moeten houden met grote drukte en opstoppingen. Daarnaast kan het tijdens het hoogseizoen vaak moeilijk zijn om een parkeerplaatsje voor uw auto te vinden. Heeft u liever geen stress als u door de binnenstad van Bodrum rijdt dan kunt u uw huurauto het beste op een parkeerterrein of in een parkeergarage parkeren. Indien u van plan bent om vakantieaccommodatie in Bodrum te boeken, kies dan altijd een hotel met eigen parkeerfaciliteiten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.