Vluchten van Santa Cruz de Tenerife naar Baskenland

Vluchtaanbiedingen van Santa Cruz de Tenerife naar Baskenland

Zoek je goedkope tickets van Santa Cruz de Tenerife naar Baskenland, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Santa Cruz de Tenerife naar Baskenland

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden50 €, Bilbao
Goedkoopste maand om te vliegennovember
Gemiddelde vliegtijd3 uur 9 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekTenerife Noord
Populairste luchtvaartmaatschappijenVueling Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Santa Cruz de Tenerife naar Baskenland die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 50 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Baskenland van 152 €.
De goedkoopste maand om van Santa Cruz de Tenerife naar luchthaven Vitoria te vliegen is momenteel juni. De goedkoopste maand om van Santa Cruz de Tenerife naar luchthaven Bilbao te vliegen is meestal november. En de goedkoopste maand om van Santa Cruz de Tenerife naar de luchthaven San Sebastian te vliegen is meestal januari.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Santa Cruz de Tenerife naar Baskenland op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 14 november 2024.
Luchthaven Tenerife Noord biedt rechtstreekse vluchten naar Baskenland.
Als je vliegt vanaf Santa Cruz de Tenerife, is de goedkoopste stad in Baskenland om naartoe te vliegen Bilbao. De goedkoopste luchthaven van Bilbao is op dit moment Bilbao.
De gemiddelde vluchttijd tussen Santa Cruz de Tenerife en Baskenland is 3 uur en 8 minuten.
Populairste vluchten