Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Hong Kong Internationaal

Als u vliegt van en naar Hong Kong Internationaal of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Hong Kong Internationaal, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Hong Kong Internationaal vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Hong Kong Internationaal nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Hong Kong Internationaal op twitter. Vind contactgegevens voor Hong Kong Internationaal vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Hong Kong Internationaal. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Hong Kong Internationaal vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Hong Kong Internationaal vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Hong Kong Internationaal vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Hong Kong Internationaal vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Hong Kong Internationaal vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Hongkong. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Hongkong.

meer

Vliegvelden in de buurt van Hong Kong Internationaal:

 Hong Kong Internationaal Speciale aanbiedingen

Hotels in Hongkong

 Hong Kong Internationaal Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Hong Kong Internationaal

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Hong Kong Internationaal

 Contactgegevens

Hong Kong Internationaal Luchthaven

Adres:
Airport Authority Hong Kong,
1 SkyPlaza Road,
Hong Kong International Airport,
Lantau,
HONG KONG

Tel:+852 (0)2188711

Website:

 Locatiegegevens

Lengtegraad:113° 55' 0'' E
Breedtegraad:22° 19' 0'' N
IATA-code:HKG
ICAO-code:VHHH

 Locatie Luchthaven

Google map