Kaart

Vliegen vanaf Düsseldorf

Düsseldorf Airport, zoals de luchthaven van Düsseldorf officieel wordt genoemd, ligt op nog geen 65 kilometer van de Nederlandse grens en is daarmee een ideale luchthaven voor Nederlanders die in de grensstreek wonen of op zoek zijn naar goedkope vliegtickets vanaf Düsseldorf. Düsseldorf Airport is zeer goed bereikbaar per auto en vanaf deze Duitse luchthaven kunt u naar talloze Europese steden en vakantiebestemmingen vliegen.

Vervoer naar Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is eenvoudig en snel per auto te bereiken. Neem vanaf Roermond de A44, u ziet dan na ca. 35 minuten de borden voor de afslag naar de luchthaven (Flughafen). Indien u met het openbaar vervoer naar de luchthaven van Düsseldorf gaat reizen dan kunt u met de hogesnelheidstrein vanuit Amsterdam naar de luchthaven gaan of vanaf het centrum van Düsseldorf een bus of de SkyTrain naar het vliegveld nemen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen waarmee u vanaf Düsseldorf Airport naar uw bestemming kunt vliegen zijn gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TAP Portugal, Lufthansa en Iberia, alsmede diverse budgetmaatschappijen, waaronder Easyjet, Corendon, Eurowings, Vueling en TUIFly. Vanaf Düsseldorf Airport kunt u naar heel veel steden, zonnige vakantieoorden en wintersportbestemmingen reizen, waaronder Londen, Malaga, Tenerife, Antalya, Graz en Zürich. Daarnaast kunt u vanaf Düsseldorf Airport naar enkele intercontinentale bestemmingen vliegen, zoals Curaçao, Beijing, Atlanta en Tokyo-Narita.

Faciliteiten

Düsseldorf Airport bestaat uit drie terminals die via een moderne centrale hal met elkaar verbonden zijn. In deze prachtige hal vindt u talloze faciliteiten, zoals een geldwisselkantoor, een gebedsruimte en zelfs een tandarts. Uiteraard kunt u op Düsseldorf Airport ook uitgebreid belastingvrij winkelen, en tevens kunt u er een kopje koffie of ander drankje drinken of wat eten in een van de gezellige cafés en restaurants die de luchthaven te bieden heeft. Als u uw laptop, tablet of smartphone bij u heeft dan kunt u bovendien overal in de terminal gebruik maken van draadloos internet. Mocht u willen werken of vergaderen op de luchthaven van Düsseldorf dan kan dat ook, want in de terminal bevinden zich een zeer goed geoutilleerd business centrum en diverse vergaderruimtes. Indien u weggebracht wordt door familie of vrienden dan kunt u voordat u door de douane gaat nog even afscheid van elkaar nemen, want ook in de incheckhal bevinden zich talloze faciliteiten.

Tip: Op de luchthaven van Düsseldorf worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een beachvolleybalwedstrijd, een straatartiestenfestival en

een reisbeurs. Ga naar de website van Düsseldorf Airport als u wilt weten of en welk evenement er plaatsvindt als u gaat vliegen vanaf Düsseldorf.  

Foto's van Wolfgang Staudt

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.