Vluchten van de luchthaven van New York John F Kennedy naar Minnesota

Goedkope vluchten van luchthaven New York John F Kennedy naar Minnesota

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven New York John F Kennedy naar Minnesota, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven New York John F Kennedy naar Minnesota

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden152 €, Minneapolis
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddelde vliegtijd3 uur 19 min
Gemiddeld aantal vluchten per week224
Populairste luchtvaartmaatschappijenWestJet

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Minneapolis St Paul in Minnesota.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Brainerd te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Duluth Internationaal te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Rochester Municipal te vliegen is momenteel juli.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Minneapolis St Paul luchthaven te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven New York John F Kennedy naar Minnesota op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 23 oktober 2024.
Als je vliegt vanuit New York John F Kennedy, is de goedkoopste stad in Minnesota om naartoe te vliegen Minneapolis. De goedkoopste luchthaven van Minneapolis is op dit moment Minneapolis St Paul.
Populairste vluchten