Vluchten van Peking naar Liaoning

Vluchtaanbiedingen van Peking naar Liaoning

Zoek je goedkope tickets van Peking naar Liaoning, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Peking naar Liaoning

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden99 €, Dalian
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 36 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekPeking Capital
Populairste luchtvaartmaatschappijenAir China

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Peking naar Liaoning die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 99 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Liaoning van 377 €.
De goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Yingkou te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Anshan te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Jinzhou te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Shenyang te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Peking naar Liaoning op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 4 juni 2024.
Luchthaven Peking Capital en luchthavenBeijing Daxing bieden rechtstreekse vluchten naar Liaoning.
Als je vliegt vanaf Peking, is de goedkoopste stad in Liaoning om naartoe te vliegen Dalian. De goedkoopste luchthaven van Dalian is op dit moment Dalian.
De gemiddelde vluchttijd tussen Peking en Liaoning is 1 uur en 36 minuten.
Populairste vluchten