Vluchten van Minneapolis naar Brits-Columbia

Vluchtaanbiedingen van Minneapolis naar Brits-Columbia

Zoek je goedkope tickets van Minneapolis naar Brits-Columbia, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Minneapolis naar Brits-Columbia

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden245 €, Vancouver
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd3 uur 49 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekMinneapolis St Paul
Populairste luchtvaartmaatschappijenDelta

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Minneapolis naar Brits-Columbia die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 245 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Brits-Columbia van 441 €.
De goedkoopste maand om van Minneapolis naar luchthaven Sechelt te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Minneapolis naar luchthaven Comox te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Minneapolis naar luchthaven Prince George te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Minneapolis naar luchthaven Penticton te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Minneapolis naar Brits-Columbia op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 8 juli 2024.
Luchthaven Minneapolis St Paul biedt rechtstreekse vluchten naar Brits-Columbia.
Als je vliegt vanaf Minneapolis, is de goedkoopste stad in Brits-Columbia om naartoe te vliegen Vancouver. De goedkoopste luchthaven van Vancouver is op dit moment Vancouver Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Minneapolis en Brits-Columbia is 3 uur en 49 minuten.
Populairste vluchten