Vluchten van Toronto naar Saskatchewan

Vluchtaanbiedingen van Toronto naar Saskatchewan

Zoek je goedkope tickets van Toronto naar Saskatchewan, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Toronto naar Saskatchewan

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden128 €, Saskatoon
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd3 uur 23 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekToronto Pearson Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenAir Canada

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Toronto naar Saskatchewan die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 128 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Saskatchewan van 352 €.
De goedkoopste maand om van Toronto naar luchthaven Prince Albert te vliegen is momenteel juni. De goedkoopste maand om van Toronto naar luchthaven Saskatoon te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Toronto naar de luchthaven Regina te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Toronto naar Saskatchewan op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 11 juni 2024.
Luchthaven Toronto Pearson Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Saskatchewan.
Als je vliegt vanaf Toronto, is de goedkoopste stad in Saskatchewan om naartoe te vliegen Saskatoon. De goedkoopste luchthaven van Saskatoon is op dit moment Saskatoon.
De gemiddelde vluchttijd tussen Toronto en Saskatchewan is 3 uur en 22 minuten.
Populairste vluchten