Kaart

Rotterdam - Palma de Mallorca

Vluchtinformatie van Rotterdam naar Palma De Mallorca

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 66

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1387 kilometer

3u 55min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

British Airways

Palma De Mallorca

1 luchthaven

Zoekt u vliegtickets Palma de Mallorca en woont u in Rotterdam of Den Haag of omgeving? Dan is er goed nieuws, want u kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport rechtstreeks naar Palma de Mallorca Airport vliegen! Lees op deze pagina welke luchtvaartmaatschappijen vluchten uitvoeren van Rotterdam naar Palma de Mallorca, wat u op de luchthaven van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Palma de Mallorca door kunt reizen naar uw eindbestemming andere praktische informatie die nuttig is om te weten als u op vakantie gaat naar Mallorca en vanaf Rotterdam wilt vertrekken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Indien u vanaf Rotterdam The Hague Airport rechtstreeks naar Palma de Mallorca wilt vliegen bent u aangewezen op de Nederlandse prijsvechter Transavia, die tijdens het seizoen dagelijks op deze route vliegt. Er zijn ook luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Rotterdam naar Mallorca aanbieden, waaronder Iberia, Flybe en Norwegian, maar vanwege de extra reistijd die het onderweg overstappen in beslag neemt is dit eigenlijk niet aan te bevelen.

 

Paspoort en visum

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt kan zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Rotterdam naar Palma de Mallorca vliegen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Rotterdam The Hague Airport naar Palma de Mallorca Airport gaat vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u voldoende tijd heeft voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Zodra u bent aangekomen op Palma de Mallorca Airport dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de bushaltes, taxistandplaats of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u door wenst te reizen naar uw eindbestemming.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Spanje, een jetlag is dus uitgesloten als u van Rotterdam naar Palma de Mallorca gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Rotterdam naar Palma de Mallorca duren ca. 2 uur en 1 kwartier.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Wanneer er geen hotelshuttle of huurauto voor u klaar staat op het vliegveld van Palma de Mallorca dan is de taxi uw beste optie om naar uw hotel in Palma de Mallorca of andere eindbestemming op het eiland reizen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats. Van en naar Palma de Mallorca Airport rijden ook twee bussen, te weten lijn 1 (rijdt vanaf het vliegveld via de binnenstad van Palma naar de haven) en lijn 21 (rijdt vanaf het vliegveld naar diverse hotels aan het strand van Palma), maar deze zijn alleen handig als u weinig bagage heeft en als uw eindbestemming niet al te ver van een van de bushaltes ligt.

 

Praktische informatie

Op Palma de Mallorca kunt u genieten van een Mediterraan klimaat met warme zomers (gemiddelde dagtemperatuur 25 tot 29 C) en milde winters (gemiddelde dagtemperatuur ca. 12 C). Het prijsniveau van Palma de Mallorca is vergelijkbaar met dat van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.