Iqaluit

23 sep. 2019 - 24 sep. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Iqaluit met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Iqaluit rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Iqaluit hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Iqaluit. Ook wanneer je een last minute hotel Iqaluit wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Iqaluit? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Iqaluit voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Iqaluit

vanaf € 196

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is december, met een gemiddelde van € 177 per nacht. De duurste maand om in Iqaluit te verblijven is februari, met een gemiddelde prijs van € 237 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in september vorig jaar was € 186 per nacht. Dit is 6% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 198 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Iqaluit in september is 3,0°C/37,3°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 13,2°C/55,8°F. De koudste maand is februari, met een gemiddelde temperatuur van -32,3°C/-26,1°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Iqaluit is Iqaluit (YFB) (2,39 km).

Plan een reis naar Canada

In en rond Iqaluit