Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Amsterdam Schiphol airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Amsterdam Schiphol

Indien u voor vakantie, familiebezoek of zakenreis naar Amsterdam gaat vliegen kunt u een auto huren op Amsterdam Schiphol. Lees hier hoe u via Skyscanner op Schiphol een huurauto kunt reserveren, waar u uw huurauto op kunt halen en wat u kunt verwachten als u met uw huurauto vanaf het vliegveld naar het centrum van Amsterdam gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Amsterdam

Het vliegveld van Amsterdam, meestal Amsterdam Airport Schiphol, Luchthaven Schiphol of simpelweg Schiphol genoemd, is de grootste luchthaven van Nederland en bevindt zich iets meer dan 9 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Amsterdam. Op vliegveld Schiphol zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u direct heen kunt lopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Amsterdam Airport Schiphol

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Amsterdam geldt dat u uw huurauto aan het einde van de huurperiode weer met een volle tank dient in te leveren. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want op het luchthaventerrein zijn maar liefst twee tankstations te vinden. Ten eerste kunt u tanken bij het BP tankstation op de Lampenistenstraat in Schiphol-Zuid, en ten tweede heeft u de mogelijkheid om te tanken bij het Total tankstation op de Westelijke Randweg, aan de achterkant van parkeerterrein P12.

Met de huurauto naar het centrum van Amsterdam rijden

Indien u met uw huurauto vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Amsterdam gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein verlaat de A4 op te rijden. Vervolgens kiest u indien u in het westen of centrum van Amsterdam dient te zijn bij het Knooppunt De Nieuwe Meer voor de afslag Ring Amsterdam (west) / Centrum / Zaanstad / Leeuwarden. Gaat u naar het zuiden of oosten van Amsterdam dan kunt u het beste de A4 blijven volgen, deze gaat bij het Knooppunt De Nieuwe Meer over in de A10, waarna u de juiste afslag kiest naar uw eindbestemming. Bij geen files en opstoppingen duurt de totale autorit van Schiphol naar het centrum van Amsterdam ongeveer twintig minuten tot een half uur.

Amsterdam

Amsterdam is een gezellige en compacte stad vol prachtige historische gebouwen. Wilt u weten wat u allemaal in Amsterdam kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Amsterdam u zeker niet mag missen en welke hotels in Amsterdam u zou kunnen reserveren via Skyscanner.

Vooral tijdens de spits kunt u in en rondom Amsterdam in files en verkeersopstoppingen terechtkomen. Daarnaast kan het vooral in het centrum van de stad soms moeilijk zijn om een parkeerplek te vinden. Wilt u het liefst zonder zorgen parkeren dan kunt u uw huurauto het beste in een parkeergarage zetten, bijvoorbeeld in Parkeergarage De Bijenkorf (nabij de Dam), parkeergarage Stopera (bij het Waterlooplein), parkeergarage Museum Quarter (bij alle bekende musea) of in de Europarking op de Marnixstraat (om de hoek van het Leidseplein). Indien u van plan bent om in Amsterdam te gaan overnachten verdient het de aanbeveling een hotel uit te kiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.