Vluchten van de luchthaven van Bazel-Mulhouse-Freiburg naar Florida

Goedkope vluchten van luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg naar Florida

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg naar Florida, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg naar Florida

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden443 €, Tampa
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddeld aantal vluchten per week0

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg naar Florida die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 443 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Florida van 695 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg naar de luchthaven Melbourne Orlando International te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg naar de luchthaven Daytona Beach te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg naar de luchthaven Fort Myers Southwest Florida Reg te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg naar de luchthaven Miami Internationaal luchthaven te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg naar Florida op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 7 juni 2024.
Als je vliegt vanuit Bazel-Mulhouse-Freiburg, is de goedkoopste stad in Florida om naartoe te vliegen Tampa. De goedkoopste luchthaven van Tampa is op dit moment Tampa Internationaal.
Populairste vluchten