Vluchten van de luchthaven van Karlsruhe/Baden-Baden naar Campania

Goedkope vluchten van luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Campania

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Campania, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Campania

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden259 €, Napels
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddeld aantal vluchten per week0

Veelgestelde vragen

Er zijn momenteel geen rechtstreekse vluchten van luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Campania, maar we hebben een aantal andere routes gevonden naar Italië – bekijk ze nu.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Campania die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 259 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Campania van 428 €.
De goedkoopste maand om van luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Campania te vliegen is momenteel juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Campania op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 3 juni 2024.
Als je vliegt vanuit Karlsruhe/Baden-Baden, is de goedkoopste stad in Campania om naartoe te vliegen Napels. De goedkoopste luchthaven van Napels is op dit moment Napels Internationaal.
Populairste vluchten