Vluchten van Sjanghai naar Zhejiang

Vluchtaanbiedingen van Sjanghai naar Zhejiang

Zoek je goedkope tickets van Sjanghai naar Zhejiang, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Sjanghai naar Zhejiang

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden96 €, Ningbo
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 9 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekShanghai Pudong
Populairste luchtvaartmaatschappijenChina Eastern

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Sjanghai naar Zhejiang die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 96 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Zhejiang van 365 €.
De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Zhoushan te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Quzhou te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Hangzhou te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Ningbo te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Sjanghai naar Zhejiang op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 25 juni 2024.
Luchthaven Shanghai Pudong biedt rechtstreekse vluchten naar Zhejiang.
Als je vliegt vanaf Sjanghai, is de goedkoopste stad in Zhejiang om naartoe te vliegen Ningbo. De goedkoopste luchthaven van Ningbo is op dit moment Ningbo.
De gemiddelde vluchttijd tussen Sjanghai en Zhejiang is 1 uur en 8 minuten.
Populairste vluchten