Kaart

Eindhoven - Lanzarote

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Lanzarote

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 38

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

3

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2960 kilometer

4u 15min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Lanzarote

1 luchthaven

Gaat u op vakantie naar de Canarische Eilanden en vliegt u op Lanzarote? Dan hebben we goed nieuws want u kunt als u in het zuiden van het land woont nu ook vanaf Eindhoven Airport vertrekken! Op deze pagina leest u met welke luchtvaartmaatschappijen u van Eindhoven naar Lanzarote kunt vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten, hoe u vanaf de luchthaven van Lanzarote naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Als u op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Lanzarote en vanaf Eindhoven wilt vliegen heeft u het voor het kiezen, want er zijn maar liefst twee luchtvaartmaatschappijen die vrijwel dagelijks rechtstreeks van Eindhoven Airport naar Lanzarote Airport vliegen, te weten de budgetmaatschappijen Ryanair en TUI Fly.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben geen visum nodig om naar Lanzarote op vakantie te gaan, een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart is voldoende.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Eindhoven naar Lanzarote gaat vliegen kunt u het beste minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig zijn op vliegveld Eindhoven, zodat u voldoende tijd heeft voor de paspoort- en veiligheidscontrole. Nadat u op Lanzarote Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald volgt u de borden (ook in het Engels) naar de taxistandplaats, de bushaltes of autoverhuurbedrijven, zodat u snel kunt doorreizen naar uw eindbestemming op Lanzarote.

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Nederland en de Canarische Eilanden is geen tijdsverschil, u zult dus geen last krijgen van een jetlag als u van Eindhoven naar Lanzarote gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Lanzarote duren ca. 5 uur.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen transfer heeft geregeld naar uw hotel op Lanzarote en ook geen auto gaat huren op Lanzarote Airport dan kunt u met de bus of taxi naar uw eindbestemming op het eiland reizen. Neemt u de bus, dan kunt u kiezen uit lijn 22 (van het vliegveld naar Arrecife), lijn 23 (van het vliegveld naar Arrecife en Playa Honda), lijn 161 (van het vliegveld naar Puerto del Carmen en Playa Blanca) en lijn 261 (eveneens van het vliegveld naar Puerto del Carmen en Playa Blanca). Gaat u liever met de taxi, volg dan de borden naar de officiële taxistandplaats die zich buiten vlak bij de aankomsthal bevindt.

Praktische informatie

Op Lanzarote kunt u genieten van een subtropisch klimaat met warme zomers, waarbij het dagelijks zo’n 28 C of meer is, en warme winters met een dagtemperatuur van gemiddeld 20 C. De prijzen op Lanzarote liggen iets lager dan in Nederland; met name als u een café of restaurant bezoekt bent u goedkoper uit.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.