Kaart

Rotterdam - Innsbruck

Vluchtinformatie van Rotterdam naar Innsbruck

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 65

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 721 kilometer

5u 55min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

British Airways

Innsbruck

1 luchthaven

Woont u in Rotterdam of omgeving en gaat u op vakantie naar Oostenrijk? Dan is er goed nieuws, want u kunt nu rechtstreeks van Rotterdam naar Innsbruck vliegen. Op deze pagina kunt u lezen welke luchtvaartmaatschappijen vluchten van Rotterdam naar Innsbruck uitvoeren, hoe u vanaf het vliegveld van Innsbruck naar uw eindbestemming kunt reizen en allerlei andere praktische informatie in relatie tot goedkope vliegtickets naar Innsbruck.

Luchtvaartmaatschappijen

Indien u van Rotterdam naar Innsbruck gaat vliegen bent u aangewezen op de prijsvechter Transavia, want dit is de enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten uitvoert op deze route. Gedurende het seizoen vliegt Transavia vaak twee keer per dag van Rotterdam naar Innsbruck en vice versa, u kunt uw vakantie dus met de nodige flexibiliteit plannen.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben geen visum nodig om van Rotterdam naar Innsbruck te vliegen, een geldig paspoort of een geldige Europese Identiteitskaart is voldoende.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Rotterdam naar Innsbruck Airport, dat ook vaak Kranebitten Airport wordt genoemd, gaat vliegen wordt aangeraden om minimaal 1 uur voordat uw vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig te zijn op Rotterdam The Hague Airport, zodat u niet het risico loopt te laat bij de gate te verschijnen en uw vliegtuig te missen. Mocht u wat vroeg aanwezig zijn op het vliegveld van Rotterdam dan is dat ook geen probleem, want zelfs op deze kleine luchthaven zijn talloze faciliteiten te vinden, waaronder wat winkels en horecagelegenheden. Zodra u op Innsbruck Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de bushalte, taxistandplaats of autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wenst te reizen.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Oostenrijk, een jetlag is dus uitgesloten als u van Rotterdam naar Innsbruck gaat vliegen. De vliegtijd voor rechtstreekse vluchten van Rotterdam naar Innsbruck bedraagt een kleine anderhalf uur.

Vervoer vanaf de luchthaven

In het geval dat er geen huurauto voor u klaar staat op Innsbruck Airport kunt u het beste met het openbaar vervoer naar uw hotel in Innsbruck gaan. Neem daarvoor bus F, die elk kwartier rijdt en er nog geen 20 minuten over doet om u naar het centrum van de stad te brengen. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

U zou het misschien niet verwachten, maar ’s zomers is het in Innsbruck lekker warm, met een gemiddelde dagtemperatuur van 24C. In de winter vriest het er vaak en een flink pak sneeuw is dan ook niet uitgesloten. De prijzen in Oostenrijk zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.