Vluchten van Sjanghai naar Fujian

Vluchtaanbiedingen van Sjanghai naar Fujian

Zoek je goedkope tickets van Sjanghai naar Fujian, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Sjanghai naar Fujian

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden98 €, Xiamen
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd1 uur 50 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekShanghai Hongqiao
Populairste luchtvaartmaatschappijenChina Eastern

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Sjanghai naar Fujian die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 98 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Fujian van 348 €.
De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Fuzhou te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Wuyishan te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Longyan te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Jinjiang te vliegen is meestal mei.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Sjanghai naar Fujian op dit moment het goedkoopst zijn op zondag 26 mei 2024.
Luchthaven Shanghai Hongqiao biedt rechtstreekse vluchten naar Fujian.
Als je vliegt vanaf Sjanghai, is de goedkoopste stad in Fujian om naartoe te vliegen Xiamen. De goedkoopste luchthaven van Xiamen is op dit moment Xiamen.
De gemiddelde vluchttijd tussen Sjanghai en Fujian is 1 uur en 49 minuten.
Populairste vluchten