Vluchten van Kuala Lumpur naar Kerala

Vluchtaanbiedingen van Kuala Lumpur naar Kerala

Zoek je goedkope tickets van Kuala Lumpur naar Kerala, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Kuala Lumpur naar Kerala

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden119 €, Trivandrum
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd4 uur
Goedkoopste luchthaven voor vertrekKuala Lumpur Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenAirAsia

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Kuala Lumpur naar Kerala die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 119 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Kerala van 176 €.
De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Kozhikode te vliegen is meestal oktober. De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Kannur International te vliegen is meestal augustus. De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Kochi te vliegen is meestal oktober. En de goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Thiruvananthapuram te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Kuala Lumpur naar Kerala op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 25 september 2024.
Luchthaven Kuala Lumpur Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Kerala.
Als je vliegt vanaf Kuala Lumpur, is de goedkoopste stad in Kerala om naartoe te vliegen Trivandrum. De goedkoopste luchthaven van Trivandrum is op dit moment Thiruvananthapuram.
De gemiddelde vluchttijd tussen Kuala Lumpur en Kerala is 4 uur.
Populairste vluchten