Vluchten van Reykjavik naar Brits-Columbia

Vluchtaanbiedingen van Reykjavik naar Brits-Columbia

Zoek je goedkope tickets van Reykjavik naar Brits-Columbia, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Reykjavik naar Brits-Columbia

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden282 €, Vancouver
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd7 uur 40 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekReykjavik Keflavik
Populairste luchtvaartmaatschappijenTurkish Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Reykjavik naar Brits-Columbia die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 282 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Brits-Columbia van 594 €.
De goedkoopste maand om van Reykjavik naar luchthaven Kelowna te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Reykjavik naar luchthaven Victoria Internationaal te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Reykjavik naar luchthaven Vancouver Internationaal te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Reykjavik naar luchthaven Terrace te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Reykjavik naar Brits-Columbia op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 15 juni 2024.
Luchthaven Reykjavik Keflavik biedt rechtstreekse vluchten naar Brits-Columbia.
Als je vliegt vanaf Reykjavik, is de goedkoopste stad in Brits-Columbia om naartoe te vliegen Vancouver. De goedkoopste luchthaven van Vancouver is op dit moment Vancouver Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Reykjavik en Brits-Columbia is 7 uur en 40 minuten.
Populairste vluchten