Kaart

Eindhoven - Londen

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Londen Stansted

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

19

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 359 kilometer

1u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Londen Stansted

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en bent u van plan om naar Londen te gaan voor een stedentrip, vakantie of zakenreis? Dan hoeft u niet de trein te nemen naar Schiphol, want u kunt vanaf Eindhoven Airport rechtstreeks naar Londen Stansted vliegen. Op deze pagina leest u welke luchtvaartmaatschappijen vluchten van Eindhoven naar Londen uitvoeren, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten, hoe u vanaf Londen Stansted verder kunt reizen en andere informatie die nuttig is om te weten als u vliegtickets Londen gaat boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Indien u van Eindhoven Airport naar Londen Stansted Airport wilt gaan vliegen bent u aangewezen op de Ierse prijsvechter Ryanair, want deze budgetmaatschappij is de enige die rechtstreekse vluchten op deze route uitvoert. Er zijn ook luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Eindhoven naar Londen aanbieden, zoals KLM en Eurowings, maar vanwege de extra reistijd die hiermee gemoeid is, is dat eigenlijk geen reëel alternatief.

 

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben geen visum nodig om naar Engeland te vliegen, een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart is voldoende.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Eindhoven Airport naar Londen Stansted gaat vliegen wordt aangeraden om minimaal 1 uur voor de officiële vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u voldoende tijd heeft voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Eenmaal geland in Londen dient u zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de taxistandplaats, (shuttle)bushalte, trein en/of balies van autoverhuurbedrijven te volgen, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wilt reizen.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Engeland is het 1 uur vroeger dan in Nederland, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Eindhoven naar Londen Stansted gaat vliegen. Directe vluchten van Eindhoven Airport naar Londen Stansted Airport duren een ongeveer 1 uur.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen auto gaat huren op Londen Stansted Airport dan kunt u het beste met de trein naar uw hotel in Londen of andere eindbestemming in de regio nemen. Onder de algemene aankomst- en vertrekhal bevindt zich namelijk het Stansted Airport railway station, waar elk kwartier de Stansted Express stopt en u in iets meer dan drie kwartier naar Liverpool Street Station in Londen brengt. Heeft u een klein budget dan kunt u ook overwegen om een (expres)bus naar het centrum van Londen te nemen. Uiteraard kunt u ook met de taxi naar het centrum van Londen gaan, maar dit is een kostbare aangelegenheid.

 

Praktische informatie

Het weer in Engeland lijkt erg op dat van Nederland, met milde natte winters en niet al te warme zomers. Met name in Londen ligt het prijsniveau aanzienlijk hoger dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.