Vluchten van de luchthaven van Honolulu Internationaal naar Oregon

Goedkope vluchten van luchthaven Honolulu Internationaal naar Oregon

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Honolulu Internationaal naar Oregon, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Honolulu Internationaal naar Oregon

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden327 €, Portland
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddelde vliegtijd5 uur 35 min
Gemiddeld aantal vluchten per week67
Populairste luchtvaartmaatschappijenKorean Air

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Honolulu Internationaal naar de luchthaven Portland in Oregon.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Honolulu Internationaal naar Oregon die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 327 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Oregon van 515 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Honolulu Internationaal naar de luchthaven Portland te vliegen is momenteel oktober.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Honolulu Internationaal naar de luchthaven Medford te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Honolulu Internationaal naar de luchthaven Redmond te vliegen is momenteel juli.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Honolulu Internationaal naar de luchthaven Eugene luchthaven te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Honolulu Internationaal naar Oregon op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 22 oktober 2024.
Als je vliegt vanuit Honolulu Internationaal, is de goedkoopste stad in Oregon om naartoe te vliegen Portland. De goedkoopste luchthaven van Portland is op dit moment Portland.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Honolulu Internationaal en Oregon is 5 uur en 35 minuten.
Populairste vluchten