Vluchten van de luchthaven van New York John F Kennedy naar South Carolina

Goedkope vluchten van luchthaven New York John F Kennedy naar South Carolina

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven New York John F Kennedy naar South Carolina, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven New York John F Kennedy naar South Carolina

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden126 €, Charleston
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd2 uur 22 min
Gemiddeld aantal vluchten per week346
Populairste luchtvaartmaatschappijenDelta

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Charleston in South Carolina.
Luchthaven LaGuardia biedt rechtstreekse vluchten naar South Carolina.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven New York John F Kennedy naar South Carolina die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 126 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor South Carolina van 326 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Myrtle Beach International te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Charleston te vliegen is momenteel augustus.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Columbia Metropolitan te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Greenville-Spartanburg luchthaven te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven New York John F Kennedy naar South Carolina op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 20 augustus 2024.
Als je vliegt vanuit New York John F Kennedy, is de goedkoopste stad in South Carolina om naartoe te vliegen Charleston. De goedkoopste luchthaven van Charleston is op dit moment Charleston.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven New York John F Kennedy en South Carolina is 2 uur en 22 minuten.
Populairste vluchten