Vluchten van Peking naar Yunnan

Vluchtaanbiedingen van Peking naar Yunnan

Zoek je goedkope tickets van Peking naar Yunnan, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Peking naar Yunnan

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden158 €, Kunming
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd3 uur 51 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekBeijing Daxing
Populairste luchtvaartmaatschappijenAir China

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Peking naar Yunnan die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 158 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Yunnan van 633 €.
De goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Xishuangbanna Gasa te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Baoshan te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Dehong Mangshi te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Peking naar luchthaven Lincang te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Peking naar Yunnan op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 28 mei 2024.
Luchthaven Beijing Daxing en luchthavenPeking Capital bieden rechtstreekse vluchten naar Yunnan.
Als je vliegt vanaf Peking, is de goedkoopste stad in Yunnan om naartoe te vliegen Kunming. De goedkoopste luchthaven van Kunming is op dit moment Kunming.
De gemiddelde vluchttijd tussen Peking en Yunnan is 3 uur en 52 minuten.
Populairste vluchten