Vluchten van Sjanghai naar Shandong

Vluchtaanbiedingen van Sjanghai naar Shandong

Zoek je goedkope tickets van Sjanghai naar Shandong, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Sjanghai naar Shandong

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden80 €, Dongying
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 49 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekShanghai Hongqiao
Populairste luchtvaartmaatschappijenChina Eastern

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Sjanghai naar Shandong die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 80 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Shandong van 357 €.
De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Jinan Yaoqiang te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Jining te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Yantai te vliegen is meestal mei. En de goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Dongying te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Sjanghai naar Shandong op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 5 juni 2024.
Luchthaven Shanghai Hongqiao en luchthavenShanghai Pudong bieden rechtstreekse vluchten naar Shandong.
Als je vliegt vanaf Sjanghai, is de goedkoopste stad in Shandong om naartoe te vliegen Dongying. De goedkoopste luchthaven van Dongying is op dit moment Dongying.
De gemiddelde vluchttijd tussen Sjanghai en Shandong is 1 uur en 48 minuten.
Populairste vluchten