Vluchten van Milaan naar Ontario

Vluchtaanbiedingen van Milaan naar Ontario

Zoek je goedkope tickets van Milaan naar Ontario, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Milaan naar Ontario

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden373 €, Toronto
Goedkoopste maand om te vliegenjanuari
Gemiddelde vliegtijd8 uur 39 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekMilaan Malpensa
Populairste luchtvaartmaatschappijenNeos Air

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Milaan naar Ontario die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 373 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Ontario van 666 €.
De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Londen te vliegen is meestal september. De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Windsor te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Hamilton te vliegen is meestal januari. En de goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Sault Ste Marie te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Milaan naar Ontario op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 15 januari 2025.
Luchthaven Milaan Malpensa biedt rechtstreekse vluchten naar Ontario.
Als je vliegt vanaf Milaan, is de goedkoopste stad in Ontario om naartoe te vliegen Toronto. De goedkoopste luchthaven van Toronto is op dit moment Hamilton.
De gemiddelde vluchttijd tussen Milaan en Ontario is 8 uur en 39 minuten.
Populairste vluchten