Kaart

Vluchten van Kayseri naar Amsterdam Schiphol

Vluchtinformatie van Kayseri naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 153

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

1

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2798 kilometer

4u 20min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

SunExpress

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Kayseri – Amsterdam

 

Kayseri - Amsterdam

 

Wanneer zijn vliegtickets van Kayseri naar Amsterdam het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Turkije naar Nederland zijn vaak het goedkoopst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan liggen de tarieven doorgaans onder de reguliere prijs. Wil je te weten komen wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het goedkoopst is en in welke week specifieke vliegtickets de laagste prijs hebben, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisplannen flexibel zijn en benieuwd bent wanneer vliegtickets van Kayseri naar Amsterdam de laagste prijs hebben, dan kun je het beste in de hele maand zoeken want dan zie je direct wanneer de betreffende tickets het goedkoopst zijn. Wil je er nog even over nadenken voordat je gaat boeken, gebruik dan het Prijsalarm van Skyscanner om de prijs van het vliegticket van jouw keuze in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm hebt ingesteld krijg je meteen een melding als de prijs van je vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Kayseri naar Amsterdam?

 

Rechtstreekse vluchten van Kayseri naar Amsterdam worden uitsluitend uitgevoerd door SunExpress. Indirecte vluchten van Kayseri naar Amsterdam waarbij je onderweg 1 of 2 keer dient over te stappen zijn mogelijk met onder meer Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Atlas Global en Air France.

 

Hoe lang is het vliegen van Kayseri naar Amsterdam?

 

Rechtstreekse vluchten van Kayseri naar Amsterdam duren gemiddeld 4 uur en 20 minuten. Neem je een indirecte vlucht, dan kan je vliegreis tussen de 7 en 11 uur in beslag nemen. De totale reisduur is in dit geval afhankelijk van waar je dient over te stappen en hoe lang je overstaptijd duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Kayseri

 

De luchthaven van Kayseri, officieel Erkilet International Airport geheten maar ook vaak Kayseri Erkilet Airport genoemd, bevindt zich 5 km ten noorden van de Turkse stad Kayseri.

 

Van het centrum van Kayseri naar Erkilet International Airport: Als je van plan bent om met het openbaar vervoer naar Erkilet International Airport te gaan kun je het beste met de stadsbus gaan, deze stoppen op het vliegveld aan de voorkant van de vertrekhal dus dan hoef je niet meer ver te lopen. Ga je met een huurauto naar het vliegveld, dan dien je vanuit het centrum via de Mustafa Kemal Paşa Boulevard naar de luchthaven te rijden. De autorit van het centrum van Kayseri naar het vliegveld duurt als er onderweg geen opstoppingen zijn niet langer dan een kwartier.

 

Wanneer op Erkilet International Airport aanwezig zijn: Informeer bij je luchtvaartmaatschappij hoe lang je voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig op het vliegveld van Kayseri aanwezig dient te zijn, meestal is dit 1 tot 2 uur van tevoren.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Amsterdam

 

Amsterdam heeft 1 vliegveld, en dat is Amsterdam Airport Schiphol.

 

Vliegveld Amsterdam Airport Schiphol

 

Amsterdam Airport Schiphol, zoals luchthaven Schiphol officieel heet, bevindt zich 9 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Vanaf het vliegveld van Amsterdam kun je op verschillende manieren naar je eindbestemming reizen.

 

Van Schiphol naar het centrum van Amsterdam: Wie vanaf Schiphol naar het centrum van Amsterdam wil gaan kan het beste de trein nemen. Het treinstation bevindt zich op Schiphol Plaza in de kelderverdieping en is vanuit de aankomsthal eenvoudig en snel te voet te bereiken. Op het treinstation van Schiphol stoppen behalve treinen richting het centrum van de stad ook treinen naar onder meer Amsterdam Bijlmer, Amsterdam Zuid en Utrecht. Daarnaast kun je hier enkele internationale treinen nemen, waaronder de Thalys. Een treinrit van Schiphol naar het centrum van Amsterdam duurt 15 tot 20 minuten en kost €4,60 voor een enkele reis. Ook zijn er diverse bussen die vanaf Schiphol naar het centrum van Amsterdam en omgeving rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express), welke via Amsterdam Zuid naar het Leidseplein rijdt. Alle bushaltes op Schiphol bevinden zich buiten aan de voorkant van Schiphol Plaza, hier is ook de officiële taxistandplaats.

 

Reizigers die op Amsterdam Airport Schiphol een auto willen huren en vervolgens naar het centrum van Amsterdam gaan rijden dienen vanaf het vliegveld de borden naar de A4 richting Utrecht / Haarlem / Amsterdam te volgen. Vervolgens neem je de afslag naar de A10 en daarna afslag S112, waarna je borden naar het centrum van Amsterdam ziet. Een autorit van Schiphol naar het centrum van Amsterdam duurt zonder files en opstoppingen meestal niet langer dan een klein half uurtje.

 

Visum Amsterdam

 

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoef je uiteraard geen visum aan te vragen om van Kayseri naar Amsterdam te vliegen. Wel dien je een geldig paspoort bij je te hebben als je het vliegtuig instapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Amsterdam

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Amsterdam

 

Het klimaat van Nederland is gematigd met milde zomers en niet al te koude winters. In de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur gemiddeld 20C, en in de winter wordt het meestal niet kouder dan 5C. Alle seizoenen zijn geschikt voor een stedentrip naar Amsterdam, maar als je het liefst in een rustige periode gaat kun je het beste in de maanden januari, februari of november een stedenreis naar Amsterdam maken.

 

Vervoer in Amsterdam

 

In het centrum van Amsterdam rijden verschillende vormen van openbaar vervoer, waaronder trams, bussen en de metro. Een enkele reis met het openbaar vervoer kost €2,90 als je deze bij de chauffeur of conducteur koopt. Met dit enkeltje kun je 1 uur reizen in alle openbaar vervoer (met uitzondering van de trein) in Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Amstelveen, Schiphol en Weesp. Ga je veel van het openbaar vervoer gebruik maken dan kun je het beste een dagkaart of meerdagenkaart kopen die 1 tot 7 dagen geldig is en waarmee je onbeperkt met alle trams, bussen en de metro kunt reizen. De kosten voor deze kaart bedragen €7,50 tot €34, afhankelijk van voor hoeveel dagen je een meerdagenkaart wenst. Het gebruik van de pont naar Amsterdam-Noord is gratis.

 

Zien en doen in Amsterdam

 

Gratis doen in Amsterdam: de beste tips en uitjes

Wat te doen in Amsterdam-Noord: de ultieme gids met hotspots

Romantiek ten top met deze 10 Valentijntips in Amsterdam

10x bijzonder en origineel overnachten in Amsterdam

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per december 2017

 

Amsterdam: vliegvelden

Amsterdam: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Amsterdam

Vergelijk hier hotels in Amsterdam

Autoverhuur in Amsterdam

Vind hier huurauto’s in Amsterdam

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.