Vluchten van Parijs naar Pennsylvania

Vluchtaanbiedingen van Parijs naar Pennsylvania

Zoek je goedkope tickets van Parijs naar Pennsylvania, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Parijs naar Pennsylvania

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden406 €, Philadelphia
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd8 uur 17 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekParijs Charles de Gaulle
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Parijs naar Pennsylvania die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 406 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Pennsylvania van 648 €.
De goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Pittsburgh Internationaal Aiport te vliegen is meestal september. De goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Allentown te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Wilkes-Barre Internationaal te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven State College te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Parijs naar Pennsylvania op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 5 september 2024.
Luchthaven Parijs Charles de Gaulle biedt rechtstreekse vluchten naar Pennsylvania.
Als je vliegt vanaf Parijs, is de goedkoopste stad in Pennsylvania om naartoe te vliegen Philadelphia. De goedkoopste luchthaven van Philadelphia is op dit moment Philadelphia Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Parijs en Pennsylvania is 8 uur en 17 minuten.
Populairste vluchten