Vluchten van Rome naar Federatie van Bosnië en Herzegovina

Vluchtaanbiedingen van Rome naar Federatie van Bosnië en Herzegovina

Zoek je goedkope tickets van Rome naar Federatie van Bosnië en Herzegovina, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Rome naar Federatie van Bosnië en Herzegovina

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden121 €, Sarajevo
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 25 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekRoma Fiumicino
Populairste luchtvaartmaatschappijenSky Alps

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Rome naar Federatie van Bosnië en Herzegovina die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 121 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Federatie van Bosnië en Herzegovina van 200 €.
De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven Tuzla te vliegen is momenteel juli. De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven Sarajevo te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Rome naar de luchthaven Mostar te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Rome naar Federatie van Bosnië en Herzegovina op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 6 juni 2024.
Luchthaven Roma Fiumicino biedt rechtstreekse vluchten naar Federatie van Bosnië en Herzegovina.
Als je vliegt vanaf Rome, is de goedkoopste stad in Federatie van Bosnië en Herzegovina om naartoe te vliegen Sarajevo. De goedkoopste luchthaven van Sarajevo is op dit moment Sarajevo.
De gemiddelde vluchttijd tussen Rome en Federatie van Bosnië en Herzegovina is 1 uur en 25 minuten.
Populairste vluchten