Kaart

Vluchten van Amsterdam Schiphol naar Enfidha

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Enfidha

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 148

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

2

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1859 kilometer

2u 45min

Enfidha

1 luchthaven

Indien u voor een vakantie, zakenreis of familiebezoek naar Enfidha in Tunesië gaat vliegt u naar Enfidha–Hammamet International Airport, dat iets meer dan 40 kilometer ten zuidwesten van de stad Hammamet ligt. Ontdek op deze pagina met welke luchtvaartmaatschappijen u van Amsterdam naar Enfidha kunt vliegen, wat u op het vliegveld van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Enfidha naar uw eindbestemming kunt reizen en allerlei andere informatie die handig is om te weten als u vliegtickets Enfidha gaat boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Helaas zijn er geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Enfidha aanbieden, u dient dus altijd minimaal één keer over te stappen. Luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Amsterdam naar Enfidha uitvoeren zijn onder meer KLM (in combinatie met Tunisair), SAS (in combinatie met Tunisair), Easyjet (in combinatie met Nouvelair) en Eurowings (in combinatie met Tunisair).

 

Paspoort en visum

Beschikt u over de Nederlandse nationaliteit dan is een geldig Nederlands paspoort voldoende om van Amsterdam naar Enfidha te reizen, een visum is dus niet nodig. Wel dient uw paspoort geldig te zijn tot uw terugkeer in Nederland.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Amsterdam naar Enfidha vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, zodat er voldoende tijd is voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Nadat u bent aangekomen op Enfidha–Hammamet International Airport kunt u zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden (ook in het Engels) naar de bushaltes, het treinstation, balies van autoverhuurbedrijven of de taxistandplaats volgen, afhankelijk van hoe u vanaf het vliegveld van Enfidha naar uw eindbestemming wilt reizen.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Tunesië is het 1 uur vroeger dan in Nederland, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Amsterdam naar Enfidha gaat vliegen. Vluchten van Amsterdam naar Enfidha duren tussen de 15 en 20 uur, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoeveel tijd uw overstap in beslag neemt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien er geen huurauto voor u klaarstaat op Enfidha–Hammamet International Airport dan kunt u zowel met de taxi als het openbaar vervoer naar uw hotel in Enfidha of andere eindbestemming in de regio reizen. Op het vliegveld van Enfidha is een treinstation, vanwaar u treinen kunt nemen naar allerlei bestemmingen in het land. Heeft u veel bagage bij u of reist u met kinderen dan is een taxi mogelijk een betere optie, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats die zich buiten bij de aankomsthal bevindt.

 

Praktische informatie

Het noorden van Tunesië heeft een Mediterraan klimaat met warme droge zomers met een gemiddelde dagtemperatuur van 30 C en milde winters waarbij het kwik overdag meestal niet lager komt dan 15 C. De prijzen in Tunesië liggen wat lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.