Vluchten van Verona naar Ionische Eilanden

Vluchtaanbiedingen van Verona naar Ionische Eilanden

Zoek je goedkope tickets van Verona naar Ionische Eilanden, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Verona naar Ionische Eilanden

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden35 €, Korfoe
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 54 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekVerona Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenAegean Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Verona naar Ionische Eilanden die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 35 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Ionische Eilanden van 177 €.
De goedkoopste maand om van Verona naar luchthaven Korfoe te vliegen is momenteel juni. De goedkoopste maand om van Verona naar luchthaven Zakynthos te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Verona naar de luchthaven Argostoli Kefalonia te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Verona naar Ionische Eilanden op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 28 juni 2024.
Luchthaven Verona Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Ionische Eilanden.
Als je vliegt vanaf Verona, is de goedkoopste stad in Ionische Eilanden om naartoe te vliegen Korfoe. De goedkoopste luchthaven van Korfoe is op dit moment Korfoe.
De gemiddelde vluchttijd tussen Verona en Ionische Eilanden is 1 uur en 54 minuten.
Populairste vluchten