Kaart

Dublin - Amsterdam

Vluchtinformatie van Dublin naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 46

Directe luchtvaartmaatschappijen

5

Vluchten per week

89

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 750 kilometer

1u 35min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Gaat u van Dublin naar Amsterdam vliegen? Op deze pagina leest u welke luchtvaartmaatschappijen vluchten tussen Dublin en Amsterdam uitvoeren, hoe u na aankomst op het vliegveld van Amsterdam uw reis kunt vervolgen en andere informatie die nuttig kan zijn als u in Dublin goedkope vliegtickets naar Amsterdam heeft geboekt.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf de luchthaven van Dublin, in het Iers Aerfort Bhaile Átha Cliath geheten, kunt u met talloze luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks naar Amsterdam vliegen. Luchtvaartmaatschappijen die directe vluchten van Dublin naar Amsterdam verzorgen zijn Aer Lingus en de Ierse prijsvechter Ryanair. Daarnaast zijn er ook talloze luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Dublin naar Amsterdam aanbieden, waaronder Lufthansa, Cityjet, Flybe, Air France en British Airways.

 

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u met een geldig Nederlands paspoort of Europese Identiteitskaart van Dublin naar Amsterdam vliegen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Dublin naar Amsterdam gaat vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op Dublin Airport, zodat u niet het risico loopt uw vlucht te missen als gevolg van de soms tijdrovende paspoort- en veiligheidscontroles. Zodra u bent aangekomen op Schiphol kunt u nadat u uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de taxistandplaats, treinperrons, bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven op Schiphol volgen. Afhalers hebben de mogelijkheid hun auto op een van de vele parkeerplaatsen op het luchthaventerrein neer te zetten en u vervolgens op te wachten in de aankomsthal.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Nederland is het 1 uur later dan in Ierland, u hoeft dus niet bang te zijn voor een jetlag als u van Dublin naar Amsterdam gaat vliegen. Indien u een rechtstreekse vlucht neemt zal uw vlucht van Dublin naar Amsterdam ongeveer 1 uur en 40 minuten in beslag nemen. Kiest u voor een indirecte vlucht dan kan de totale reistijd oplopen tot wel 5 uur of meer, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang de overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Mocht u niet worden afgehaald van Schiphol en ook geen huurauto hebben gereserveerd dan kunt u het beste met het openbaar vervoer (trein of bus) naar uw hotel in Amsterdam of andere bestemming in Nederland reizen. De treinperrons en bushaltes zijn te vinden op Schiphol Plaza, dat vanaf de aankomsthal eenvoudig te voet te bereiken is. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

Het weer in Nederland lijkt heel erg op dat van Ierland, al is het er soms enkele graden warmer en valt er minder regen. Het prijsniveau van Nederland is wat hoger dan dat van Ierland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.