Vluchten van de luchthaven van İzmir naar Centraal-Macedonië

Goedkope vluchten van luchthaven İzmir naar Centraal-Macedonië

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven İzmir naar Centraal-Macedonië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven İzmir naar Centraal-Macedonië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden198 €, Thessaloniki
Goedkoopste maand om te vliegennovember
Gemiddeld aantal vluchten per week0

Veelgestelde vragen

Er zijn momenteel geen rechtstreekse vluchten van luchthaven İzmir naar Centraal-Macedonië, maar we hebben een aantal andere routes gevonden naar Griekenland – bekijk ze nu.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven İzmir naar Centraal-Macedonië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 198 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Centraal-Macedonië van 242 €.
De goedkoopste maand om van luchthaven İzmir naar Centraal-Macedonië te vliegen is momenteel november.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven İzmir naar Centraal-Macedonië op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 5 november 2024.
Als je vliegt vanuit İzmir, is de goedkoopste stad in Centraal-Macedonië om naartoe te vliegen Thessaloniki. De goedkoopste luchthaven van Thessaloniki is op dit moment Thessaloniki.
Populairste vluchten