Kaart

Amsterdam Mauritius

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Mauritius

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 507

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

3

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 9575 kilometer

11u 25min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

KLM

Mauritius

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Amsterdam – Mauritius

 

Amsterdam - Mauritius

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Mauritius het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Mauritius zijn doorgaans het goedkoopst als je ze geruime tijd van tevoren boekt, want dan liggen de prijzen vaker onder het reguliere tarief. Ben je benieuwd wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week deze vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisdata flexibel zijn en wilt weten wanneer vliegtickets van Amsterdam naar Mauritius het goedkoopst zijn doe je er goed aan in de hele maand te zoeken. Je ziet dan meteen wanneer de tickets waar je naar zoekt de laagste prijs hebben en direct boeken hoeft niet, want met het handige Prijsalarm van Skyscanner kun je de prijzen van de vliegtickets waar je interesse in hebt in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm hebt ingesteld krijg je automatisch een melding als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Mauritius?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Mauritius worden uitsluitend uitgevoerd door Air Mauritius. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Mauritius zijn ook mogelijk en worden onder meer aangeboden door Lufthansa, Air France, Emirates, Eurowings en Turkish Airlines.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Mauritius?

 

Een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Mauritius duurt ca. 11 uur en 45 minuten. Heb je gekozen voor een indirecte vlucht van Amsterdam naar Mauritius, dan neemt je reistijd tussen de 15 en 20 uur in beslag. De totale reisduur is hierbij afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten van Amsterdam naar Mauritius vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Reizigers die vanuit het centrum van Amsterdam naar Schiphol willen reizen kunnen het beste met het openbaar vervoer gaan, want dan hoef je geen parkeerkosten te betalen en vermijd je files. Vanaf Amsterdam Centraal rijden er elk uur gemiddeld ca. 6 treinen naar Schiphol, en ook vanaf station Amsterdam Zuid en Amsterdam Bijlmer kun je rechtstreeks naar Schiphol gaan. Ook zijn er talloze bussen die vanaf het centrum van Amsterdam naar luchthaven Schiphol rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Een treinrit van het centrum van Amsterdam naar Schiphol duurt 15 minuten (sneltrein) tot 20 minuten (stoptrein) en kost €4,60 voor een enkele reis, een buskaartje kost €5,00

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Ga naar de website van je luchtvaartmaatschappij als te weten wilt komen hoe lang je van tevoren op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden op Mauritius

 

Mauritius heeft 1 vliegvelden, te weten Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, dat ca. 48 kilometer ten zuidoosten van de hoofdstad Port Louis ligt.

 

Van Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport naar je eindbestemming op Mauritius: Als je met het openbaar vervoer van Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport naar je eindbestemming op Mauritius wilt gaan reizen ben je aangewezen op bussen, die op onregelmatige tijden naar onder meer Port Louis rijden. Veel makkelijker is het meestal om een taxi te nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats die zich buiten bij de aankomsthal bevindt. Ga je een auto huren op het vliegveld van Mauritius en vervolgens met je huurauto naar je eindbestemming rijden, dan kun je zodra je het luchthaventerrein afrijdt kiezen uit diverse hoofdwegen, waaronder de M2 (richting Port Louis), de B8 (richting het zuiden) en de B28 (via de oostkust richting het noorden).

 

Visum Mauritius

 

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken en voor een vakantie of zakenreis naar Mauritius gaan hoeven geen visum aan te vragen. Wel dienen zij een paspoort bij zich te hebben dat tot minimaal na hun verblijf op Mauritius geldig is.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden op Mauritius

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen op Mauritius

 

Op Mauritius ligt de gemiddelde dagtemperatuur het gehele jaar door tussen de 25 C en 29 C. Houd er wel rekening mee dat Mauritius twee seizoenen heeft. Het natte seizoen loopt van januari tot april, waarbij het met een gemiddelde dagtemperatuur van 29 C ook heel warm is. Tijdens de overige maanden is het droog en warm met een gemiddelde dagtemperatuur van 25 C.

 

Vervoer op Mauritius

 

Op Mauritius kunt u gebruik maken van bussen en taxi’s. Wil je het eiland op eigen gelegenheid gaan verkennen, dan kun je het beste een auto huren.

 

Zien en doen op Mauritius en omgeving

 

Droombestemming Mauritius: 14 niet te missen bezienswaardigheden

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per januari 2018

 

Mauritius: vliegvelden

Mauritius: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels op Mauritius

Vergelijk hier hotels op Mauritius

Autoverhuur op Mauritius

Vind hier huurauto’s op Mauritius

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.