Kaart

Amsterdam - Agadir

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Agadir

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 87

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

2

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2707 kilometer

4u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Agadir

1 luchthaven

Indien u op strandvakantie naar Marokko gaat vliegt u hoogstwaarschijnlijk naar Agadir–Al Massira Airport, dat iets meer dan 20 kilometer ten zuidoosten van de populaire badplaats Agadir ligt. Lees hier met welke luchtvaartmaatschappijen u van Amsterdam naar Agadir kunt vliegen, wat u op het vliegveld van vertrek en aankomst kunt verwachten, over welke reisdocumenten u dient te beschikken en andere praktische informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol kunt u met diverse luchtvaartmaatschappijen naar Agadir vliegen. De enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten uitvoert van Amsterdam naar Agadir is de Nederlandse prijsvechter Transavia  Daarnaast kunt u bij diverse luchtvaartmaatschappijen, waaronder Iberia, Royal Air Maroc en TAP Portugal, een indirecte vlucht van Amsterdam naar Agadir boeken. Kijk dus snel welke goedkope vliegtickets naar Agadir u zou kunnen boeken.

Paspoort en visum

Bezit u de Nederlandse nationaliteit, dan dient u over een geldig paspoort te beschikken om naar Agadir te vliegen, waarna u maximaal 90 dagen in Marokko mag blijven. Een visum voor Marokko is niet nodig.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Amsterdam naar Agadir vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, met name tijdens het hoogseizoen, zodat zij voldoende tijd hebben voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Nadat u bent geland in Agadir kunt u zodra u door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gehaald de borden (ook in het Engels) naar de autoverhuurbedrijven en taxistandplaats volgen, afhankelijk van hoe u vanaf het vliegveld van Agadir naar uw eindbestemming wilt reizen.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Marokko en Nederland, dus als u van Amsterdam naar Agadir gaat vliegen zult u geen last hebben van een jetlag. De totale vliegtijd van Amsterdam naar Agadir is bij rechtstreekse vluchten 4 uur. Reist u met een indirecte vlucht van Amsterdam naar Agadir dan kan de totale reistijd wel 7 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang uw overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Het goedkoopst en meest efficiënt is om met de ‘grand taxi’ vanaf het vliegveld naar uw hotel in Agadir of andere eindbestemming te reizen, want het openbaar vervoer op de luchthaven is zeer beperkt. Genoemde taxi’s wachten op u bij de officiële taxistandplaats en rekenen vaste tarieven. Maak nooit gebruik van onofficiële taxidiensten want meestal bent u dan veel duurder uit.

Praktische informatie

Agadir heeft een subtropisch klimaat, wat betekent dat u kunt profiteren van warme zomers (gemiddelde dagtemperatuur ca. 26 C) en milde winters (gemiddelde dagtemperatuur ca. 20 C). De prijzen in Agadir liggen een stuk lager dan in Nederland, een strandvakantie naar Marokko is dus mogelijk met elk budget!

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.