Kaart

Eindhoven - Napels

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Napels Internationaal

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 40

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

2

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1359 kilometer

2u 20min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Napels Internationaal

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en bent u van plan om naar Napels te gaan voor een stedentrip, zakenreis of vakantie? Dan kunt u vanaf Eindhoven Airport naar Napels vliegen. Op deze pagina leest u met welke luchtvaartmaatschappijen u van Eindhoven naar Napels kunt vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten en allerlei andere praktische informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Momenteel is zijn er geen luchtvaartmaatschappijen waarmee u rechtstreeks van Eindhoven Airport naar Naples International Airport kunt vliegen. Kortom, als u goedkope vliegtickets naar Napels zoekt en vanaf Eindhoven wilt zult u altijd en indirecte vlucht moeten nemen, bijvoorbeeld met Iberia of Vueling, die beiden een tussenstop maken in Barcelona.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben geen visum nodig om naar Italië te reizen, het enige dat dient te worden meegenomen is een een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Eindhoven naar Napels gaat vliegen wordt aangeraden om minimaal 1 uur voordat uw vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u genoeg tijd heeft om naar de gate te lopen. Mocht u iets te vroeg aanwezig zijn op de luchthaven dan is dat ook geen probleem, want op Eindhoven Airport zijn diverse faciliteiten te vinden, waaronder een café, restaurant en enkele winkels. Nadat u op Napels Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden te volgen naar de taxistandplaats, bus of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wenst te reizen.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Italië, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Eindhoven naar Napels gaat vliegen. Indirecte vluchten van Eindhoven naar Napels kunnen wel 6 uur of langer duren, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar uw vliegtuig een tussenstop gaat maken en hoe lang uw overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen auto gaat huren kunt u het beste met het openbaar vervoer van Napels International Airport naar uw hotel in Napels reizen. Buslijn 3S en de Alibus van busmaatschappij ANM zijn daarbij de beste optie, want deze rijden allebei vanaf het vliegveld naar Piazza Garibaldi en Piazza Municipio. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg hiervoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Napels heeft een Mediterraan klimaat met warme droge zomers (gemiddelde dagtemperatuur 30 C) en milde natte winters (dagelijks overdag 12 C gemiddeld). Het prijsniveau in Napels ligt wat lager dan in Nederland, al dient u rondom populaire toeristische attracties zoals Pompeï soms wat dieper in de buidel te tasten.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.