Vluchten van de luchthaven van Chicago O'Hare Internationaal naar Minnesota

Goedkope vluchten van luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar Minnesota

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar Minnesota, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar Minnesota

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden82 €, Minneapolis
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd1 uur 33 min
Gemiddeld aantal vluchten per week820
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar de luchthaven Minneapolis St Paul, de luchthaven Duluth Internationaal en de luchthaven Rochester Municipal in Minnesota.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar Minnesota die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 82 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Minnesota van 256 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar de luchthaven Brainerd te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar de luchthaven Internationaal Falls te vliegen is momenteel augustus.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar de luchthaven Duluth Internationaal te vliegen is momenteel juli.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar de luchthaven Minneapolis St Paul luchthaven te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Chicago O'Hare Internationaal naar Minnesota op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 4 juli 2024.
Als je vliegt vanuit Chicago O'Hare Internationaal, is de goedkoopste stad in Minnesota om naartoe te vliegen Minneapolis. De goedkoopste luchthaven van Minneapolis is op dit moment Minneapolis St Paul.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Chicago O'Hare Internationaal en Minnesota is 1 uur en 33 minuten.
Populairste vluchten