Vluchten van Chicago naar Oregon

Vluchtaanbiedingen van Chicago naar Oregon

Zoek je goedkope tickets van Chicago naar Oregon, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Chicago naar Oregon

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden77 €, Portland
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd4 uur 25 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekChicago O'Hare Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenUnited

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Chicago naar Oregon die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 77 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Oregon van 308 €.
De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Redmond te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Portland te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven North Bend te vliegen is meestal augustus. En de goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Eugene te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Chicago naar Oregon op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 6 juni 2024.
Luchthaven Chicago O'Hare Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Oregon.
Als je vliegt vanaf Chicago, is de goedkoopste stad in Oregon om naartoe te vliegen Portland. De goedkoopste luchthaven van Portland is op dit moment Portland.
De gemiddelde vluchttijd tussen Chicago en Oregon is 4 uur en 25 minuten.
Populairste vluchten