Kaart

Palermo - Amsterdam

Beste lastminuteaanbiedingen voor vluchten

Zin in een spontane reis? Het is nooit te laat om boeken. Hier is onze selectie van de beste lastminutevluchten naar Amsterdam...
Alleen geschatte laagste prijzen. Gevonden in de laatste 14 dagen.

Vluchtinformatie van Palermo naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 132

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1701 kilometer

4u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Alitalia

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in Amsterdam Schiphol: Amsterdam Schiphol.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Palermo to Amsterdam Schiphol is € 132. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Palermo naar Amsterdam Schiphol is 4u 10min.
Er zijn geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegen van Palermo naar Amsterdam Schiphol.

Woont of verblijft u momenteel in Palermo en wilt u vanaf deze Italiaanse stad op het eiland Sicilië naar Amsterdam vliegen? Lees dan hier welke luchtvaartmaatschappijen vluchten van Palermo naar Amsterdam aanbieden, hoe u na aankomst op het vliegveld van Amsterdam uw reis kunt voortzetten, over welke reisdocumenten u dient te beschikken en andere informatie die handig is als u vanaf Palermo naar Amsterdam gaat vliegen.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf Palermo Airport, officieel Falcone–Borsellino Airport geheten,  kunt u meerdere malen per week met de Nederlandse prijsvechter Transavia naar Amsterdam vliegen, u bent dus altijd verzekerd van goedkope vliegtickets naar Amsterdam als u vluchten vanuit Palermo zoekt. Op de dagen dat Transavia niet van Palermo naar Amsterdam vliegt kunt u ook voor andere luchtvaartmaatschappijen kiezen, u dient dan echter wel altijd minimaal één keer over te stappen. Luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Palermo naar Amsterdam aanbieden zijn onder meer Alitalia, KLM, TUI Airlines, Austrian, Swiss, Aeroflot, British Airways en Vueling.

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u met een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart van Palermo naar Amsterdam vliegen, een visum is uiteraard niet nodig.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Palermo naar Amsterdam vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op Palermo Airport, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles soms enige tijd in beslag kunnen nemen, met name tijdens het hoogseizoen. Eenmaal aangekomen op Schiphol dient u, nadat u uw koffers van de band heeft gehaald, de borden naar de taxistandplaats, treinperrons, bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven op Schiphol te volgen, afhankelijk van hoe u uw reis naar uw eindbestemming wenst voort te zetten.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Italië en Nederland, dus als u van Palermo naar Amsterdam gaat vliegen zult u geen last hebben van een jetlag. Indien u een rechtstreekse vlucht neemt zal uw vlucht van Palermo naar Amsterdam een kleine 3 uur uur in beslag nemen. Kiest u voor een indirecte vlucht dan kan de totale reistijd oplopen tot wel 6 uur of meer, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang de overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Als u niet wordt afgehaald van Schiphol kunt u het beste met de trein of bus naar uw hotel in Amsterdam of andere bestemming in Nederland reizen. De treinperrons en bushaltes bevinden zich op Schiphol Plaza. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Het weer in Nederland is wat koeler dan in Palermo en er kan altijd een bui vallen, vergeet dus niet om uw paraplu in te pakken als u naar Amsterdam gaat vliegen. Het prijsniveau van Nederland ligt doorgaans iets hoger dan in Italië.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.